Om oss

Vi är auktoriserat IVT Serviceombud i Sollentuna. Vi installerar och utför service på IVT:s och alla andra typer av värmepumpar i hela Stockholm. Under dagtid når du oss på telefonnummer 08-35 23 46, Öppettider är 08:00 – 16:00 på vardagar, eller via mejl: service@revider.se. Du kan även fylla i formuläret nedan så kontaktar vi dig omgående.

Jourtelefonen är bemannad för akuta ärenden 1:a november – 31:a mars. Öppettider är 16:00 – 20:00 på vardagar, 08:00 – 16:00 på helgdagar.

Vi levererar kompletta lösningar för dig som husägare. Från köp till installation och åratal därefter vill vi göra din upplevelse av våra värmepumpar så smidig som möjligt. Det uppnås med förstklassig värmepumpsservice.

Våra lösningar är driftsäkra och störningar inträffar sällan, men självklart kan frågetecken ändå uppstå. Hos oss finns kunskap och erfarenhet för att enkelt identifiera orsaker och genomföra det arbete som krävs. Vi rekommenderar en fullservice vart annat år men erbjuder också en enklare basservice/funktionskontroll, för att bibehålla ultimat funktion år efter år.